Succesvol overlast aanpakken: de FUTURO-aanpak

Dordrecht. Maar ook Amsterdam. Of Waalwijk. Overal kan overlast structureel worden. En het welzijn in de wijk sterk beïnvloeden. Wat doe je dan? Hoe pak je dat aan? Praten? Repressie? Hoe dan ook: eenvoudig is het niet. Futuro adviseert al jaren alle betrokken instanties en partijen. En realiseert steeds meer succesvolle casussen. Dat wilden ze wel eens laten weten aan de wereld. Ze schreven zelf een boekje. Wij redigeerden en publiceerden. Snel schakelen, scherpe deadlines en pragmatische aanpak. Daar houden we wel van.

 

Futuro Aanpak overlast

Vervangingsfonds: tenderregeling werkplezier

Het vervangingsfonds vond het tijd om de stijgende werkdruk in het primair onderwijs op een nieuwe, pragmatische manier te lijf te gaan. Niet alleen, maar met hulp van de expertise en oplossingen die binnen het primair onderwijs aanwezig zijn. Wij maakten in opdracht van het vervangingsfonds hiervoor een folder en poster om samen de werkdruk te lijf te gaan!

 

Schermafbeelding 2015-01-26 om 09.15.40

logovf

uitgave Loyalis: Elke dag werkplezier 

Je kunt zelf veel doen om je werkplezier nu en in de toekomst te vergroten. Het boekje ‘Elke dag nieuwe kansen‘  biedt hier inspiratie voor. We maakten het in opdracht van Loyalis.

 

 

Loyalis boekje titelpagina

Nuon, zijn dat mensen dan?

Het Nuon Customer Care Centre heeft de lat hoog liggen. Wat wil je ook als je belt, schrijft en mailt met alle klanten van Nuon. De ambitie is duidelijk: heldere taal en een oprechte klantbenadering. Zodat Nuon een bedrijf met een menselijk gezicht is. Wat daarvoor nodig is? Een breed gedragen visie en heldere kaders. Pastoor Groep legde die kaders vast in een schrijfwijzer. Door het document niet te benaderen als ‘ding’ maar als ‘project’. We stemmen onze visie continu af met elkaar en met ambassadeurs van Nuon. Nu ligt er een praktische schrijfwijzer met draagvlak.

 

logo nuon