Scherpe pen? Goed voor een groep?

 

Wij zijn altijd geïnteresseerd in iemand met een scherpe pen, analytisch vermogen en fingerspitzengefühl voor een groep cursisten. Humor is een must.

Het aantal uur is bespreekbaar en doen we in overleg met elkaar. Interesse? Wacht niet te lang en laat van je horen! Het kan zo maar zijn dat we nu juist jou zoeken! Mail naar info@pastoorbv.nl.

Janou Hemsing

trainer / coach

 

 

 

 

Om mensen in beweging te krijgen moet je er eerst achter komen wat ze nu beweegt (vrij naar Covey’s ‘First seek to onderstaand, then to be understood’).

 

Janou is een trainer pur sang: met haar vakkennis en aanstekelijk enthousiasme overtuigt en traint ze managers en buitendienstmedewerkers. In houding, spreken en gedrag. Janou traint onder meer voor grote multinationals als Achmea, Boskalis, Canon, Defensie, Ericsson en Fortis. Maar met net zoveel enthousiasme en effect voor adviesbureaus en zorginstellingen.

 

 

 

 

 

Nicole Gerritschen

PR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Communicatie is voor mij woord en beeld. Vormen die raken. Kleuren die spreken. Mijn liefde voor beeld breng ik in de praktijk door visueel te maken waar Pastoor voor staat: raken, voelen, contact. 

 

Nicole combineert een achtergrond van kunstacademie en pabo. Ze heeft een scherp oog voor beeldende communicatie en een krachtige visie op beeld. Ze is dan ook verantwoordelijk voor onze huisstijl en alle uitingen van Pastoor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miranda Vens

trainer  / coach

 

 

 

 

 

 

Contact maak je met energie, houding en gedrag. In zowel geschreven als gesproken woord. Ik wil u zelf laten ervaren hoe communiceren leuker en makkelijker kan!

 

Miranda volgde 15 jaar geleden zelf een training bij Pastoor. Wat daarvan is blijven hangen na al die jaren nog, creëert ze inmiddels zelf. Daarbij maakt ze dankbaar gebruik van al haar ervaring als communicatieadviseur bij banken en overheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mirjam Uda

trainer / coach

 

 

 

 

Ken uzelf… dan kent u de ander. Dat is mijn motto. We starten bij de bron van elk gesprek. Namelijk uzelf. Wat is uw stijl van communiceren? Waar ligt uw kracht? Wat zijn uw valkuilen? Zo krijgt u grip op het gesprek. En op het resultaat. Meer invloed. Meer succes. En meer plezier. Heeft u er al zin in?

 

Mirjam verzorgt trainingen en coaching voor de hogeschool van Utrecht, Polynorm en ABP. Zij deed ook opdrachten voor gemeente Baarn en Nijmegen en Telfort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

René Pastoor

Van alles wat: initiatiefnemer en schrijver, trainer, adviseur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marjo Verzijl

sparringpartner / acteur

 

 

 

 

Horen, voelen, zien. Contact. Alles draait om communicatie. Wat je ook doet, wie of waar je ook bent. Iedereen communiceert. Op een eigen manier. Dat maakt werken aan communicatie zo boeiend. 

 

Marjo is jarenlang de spil en ruggengraat van de organisatie geweest. Een paar jaar geleden verzette ze de bakens. Als sparringpartner en acteur blijft ze met Pastoor bv in contact. Gelukkig.

 

 

 

 

 

 

 

Dymphie Geurts

trainer / adviseur

 

 

 

 

 

 

 

Vreemde ogen dwingen, zegt men wel eens. In zekere zin een prachtige typering van het succes van veel trainingen. De wil om te verbeteren of te veranderen, die is er vaak wel. Ik houd de mensen een spiegel voor en geef ze dat laatste duwtje. 

 

Dymphie geeft communicatietrainingen en coaching aan banken, gemeentes, verzekeraars, woningcorporaties en diverse onderwijsinstellingen. Ze werkt graag aan motivatie, presentatie, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling.

 

 

 

 

 

 

 

 

Reinder Boeve

schrijver / redacteur

 

 

 

 

Taal is van iedereen, schrijven doen we allemaal. Toch blijft het voor mij bijzonder. Tikken is gewoon heerlijk. Schrijven voelt als een ambacht. Ik stoei daarnaast graag met andermans teksten. Zonder opgeheven vingertje. Samen werken aan een beter leesbaar verhaal, dat is het mooiste.

 

Reinder schrijft over de pensioenwereld en over ruimtelijke onderwerpen. Voor pensioenorganisaties, de bouwsector, gemeenten en woningcorporaties. Met ruim tien jaar redactie-ervaring in de geschreven journalistiek. Hij vraagt naar hoe, wie, wat, waar, wanneer en waarom. Alleen deadlines zijn heilig.

 

 

 

 

 

Anouk Penso

trainer / coach

 

Wat mij werkelijk interesseert is wat mensen beweegt. Oog te hebben voor de stilte geeft inzicht in het waarom. Waarom gaan de dingen zoals ze gaan? Het individu als uitgangspunten en vervolgens doelgericht de communicatie en het functioneren te verbeteren: dat is mijn vakmanschap.

 

Anouk verzorgt trainingen en coaching binnen het hoger onderwijs en ROC’s, De Belastingdienst, APG, VUmc, overheden en diverse MKB ondernemingen.

Miranda Florussen

schrijver / adviseur / trainer

 

 

 

 

 

Contact met een ander willen we om zoveel redenen. Zakelijke, persoonlijke. Voor verbetering van het contact moet die motivatie bloot liggen. Wat wil je nu eigenlijk bereiken? En waarom precies? Eerst alle lagen afpellen en dan zo helder communiceren dat het pijn doet aan je ogen.

 

Miranda adviseert bedrijven en non-profit over hun corporate communicatie, maar zit ook graag om de tafel om te sparren over een specifieke tekst. Altijd op zoek naar de kern en met haar jarenlange ervaring en brede expertise legt ze die ook altijd op tafel.

 

 

 

 

 

Kom jij bij ons?

nicole

Humor? Scherpe pen? Entertainer?

We zijn altijd geïnteresseerd in iemand die enthousiast is, voor een groep durft te staan, kan schrijven en humor heeft.  Het aantal uur is bespreekbaar en doen we in overleg met elkaar. Interesse? Wacht niet te lang en laat van je horen! (mail naar info@pastoorbv.nl).

 

Tot snel?

 

Pastoor bv geeft communicatieadvies, traint, schrijft, leidt op en maakt medewerkers en teams professioneler.

 

Communicatietrainingen, krachtige teksten, relevant advies. Zelf beter leren schrijven in compacte trainingen? Complexe inhoud in begrijpelijke teksten? Klantgerichter leren werken? We helpen u graag.

 

We pakken uitdagende vragen bij mooie klanten met een open vizier op. Daarmee kunnen we al onze ervaring en kwaliteit telkens op een nieuwe manier inzetten. Dat inspireert. Ons én onze opdrachtgevers.

 

Al jaren. En allemaal hebben we één gedeelde passie: communicatie. Vanuit zeer diverse invalshoeken: talen, psychologie, pedagogiek, journalistiek, politiek, marketing en bedrijfscommunicatie.

 

Alvast kennismaken? Een paar van onze collega’s stellen zich hieronder graag voor. Van de rest hebben we nog geen foto’s die ze zelf willen publiceren. Daar werken we aan.

 

Kijk ook met welke organisaties we fijn samenwerken.